Post NL headquarters
22312
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22312,qode-social-login-1.1.4,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Post NL headquarters

In 2021 PostNL moved back to the monumental Stationspostgebouw in The Hague. A beautifull building designed by Government Architect Bremer in 1939. In the last century PostNL loaded and unloaded the postal trains here, now the company is stepping into the future at this historic place with their headquarters. The national monument has been transformed into a timeless and innovative working environment. The design responds to the client’s need for a new environment that serves flexible collaboration, flexible use and the well-being of employees and guests. Studiostaak together with Studio Dumbar designed the wayfinding and branding, fitting the interior designed by Kraaijenvanger Architects.

Client

PostNL

Team

Studio Dumbar

Producer

Van Beem van Haagen

Photography

Blinque